Nieuws

okt 01 2022

Einde van de B.V. J.H. de Waal-Impact

Published by under Nieuws

Beste mensen,

Na een periode van 22 jaar komt er een einde aan onze inzet als onderneming op het gebied van training, opleiding en begeleiding. Wij zijn genoodzaakt, vanwege privé omstandigheden en corona, om onze bijdrage als onderneming te stoppen.

Helaas is onze directeur Paula de Waal van Wakeren in 2019 getroffen door een herseninfarct en was zij niet meer in staat om haar werkzaamheden te vervullen. Dit heeft een bijzondere impact gehad op onze organisatie, onze werkzaamheden en privé. Mede door dit gebeuren, de crisis en corona effecten is het voortbestaan van onze onderneming behoorlijk in gevaar gekomen. Om te voorkomen dat wij in een faillissement terechtkomen heb ik besloten om onze B.V. te liquideren. 

Dit betekent dat er een einde komt aan onze samenwerking als organisatie. Wij bedanken iedereen die voor ons een bijdrage en steun hebben betekent in de afgelopen jaren. 

We bedanken onze opdrachtgevers voor de opdrachten en het vertrouwen in de kwaliteit die we hebben mogen leveren.

Met name op de inzet van trainers en acteurs kijken wij terug als zeer plezierig en dankbaar. Juist zij hebben gemaakt wat wij wilden betekenen in onze maatschappij: integer, bevlogen en resultaatgericht. Mensen maken het verschil.

Wij bedanken een ieder in het aan ons gestelde vertrouwen en kijken terug op een mooie tijd.

Paula en Han de Waal

J.H. de Waal-Impact B.V.

Vorige »