Management-Sharing onderdeel van J.H. de Waal-Impact B.V.

Management-Sharing onderdeel van J.H. de Waal-Impact B.V.

Geplaatst op 03 sep 2018 door

Met ingang van 1 september gaan de activiteiten van Management-Sharing onderdeel uitmaken van J.H. de Waal-Impact B.V (www.jhdewaal-impact.nl).

De tijd is aangebroken dat Guus de Jonge, na 13 jaar zeer succesvol in de maatschap zijn bijdrage geleverd te hebben, het nu wat rustiger aan gaat doen. Er is door Guus de Jonge en Han de Waal besloten om de maatschap op te heffen en de activiteiten onder te brengen bij J.H. de Waal-Impact B.V. Guus zal op verzoek, als adviseur/trainer en specialist op het gebied van assessments, nog steeds beschikbaar zijn.

De kracht van Management-Sharing, om op een laagdrempelige wijze management ondersteuning te leveren, blijft hierdoor gewaarborgd en de 6 bouwstenen blijven de basis voor het ontwikkelen van programma’s, workshops en trainingen voor succesvol leiderschap.

Informatie over de activiteiten van Management-Sharing blijven inzichtelijk via de website www.management-sharing.nl

De certificering en ondersteuning van opleidingen op het gebied van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs zijn in zijn geheel ondergebracht bij J.H. de Waal-Impact B.V. Bij het CCV zijn de opleidingen U14- Communicatieve en sociale vaardigheden, U15- Sociale veiligheid en omgaan met agressie en U19- Leefstijl gecertificeerd.

In het kader van duurzame inzetbaarheid heeft J.H. de Waal-Impact B.V op het gebied van gezondheid, veiligheid en betrokkenheid samenwerkingsafspraken met “Bewegen werkt(www.bewegenwerkt.nl)” en de Saasengroep (www.saasen.nl). Gezamenlijk zijn zij de trekkers van netwerkorganisatie “Lekker blijven werken”.

J.H de Waal-Impact B.V. is vanaf augustus 2018 voorkeursleverancier van Samenwerkend Nederland (www.samenwerkendnederland.nl) en ons team staat open om u te ondersteunen en te faciliteren bij de uitdagingen die er zijn.

Mensen maken het verschil

Han de Waal

J.H. de Waal-Impact B.V

Mob: 0650515741