Info-Han

Info-Han

 

Han de Waal is gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding, procesbegeleiding en onderzoek & support.

Sinds 1980 werkte hij als leidinggevende bij het GEB/REGEV in Hilversum en was als zodanig betrokken bij leiderschap, teamontwikkeling en kwaliteit-en klantgerichtheid.

Sinds 1996 is hij aan de slag gegaan bij het personen-vervoerbedrijf Midnet als manager opleiding en training. Hij was verantwoordelijk voor de opleiding en training van zowel het management als uitvoerenden.

In 1999 startte hij het bedrijf J.H. de Waal-IMPACT BV , die zeer succesvol is in de ontwikkeling en het geven van trainingen op het gebied van sociale vaardigheden. Tevens is Han specialist in het begeleiden/coachen van mensen waarbij het functioneren tijdelijk niet gaat zoals dat gewenst is of willen werken aan hun ontwikkeling. Hij ontwikkelt in opdracht voor organisaties kwaliteitsplannen en zorgt dat de processen hierop afgestemd zijn. Tevens ontwikkelt hij opleidingsplannen en helpt bij de implementatie hiervan. In het kader van “Lekker blijven werken” doet Han onderzoek naar de kritische factoren voor succes bij duurzame inzetbaarheid. Hij rapporteert daarover, geeft op basis van de aanbevelingen advies en helpt bij de implementatie.

De drijfveer van Han is: “Mensen maken het verschil”