Info-Han

Info-Han

 

Han de Waal is gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding, procesbegeleiding en onderzoek & support.

Sinds 1980 werkte hij als leidinggevende bij het GEB/REGEV in Hilversum en was als zodanig betrokken bij leiderschap, teamontwikkeling en kwaliteit-en klantgerichtheid.

Sinds 1996 is hij aan de slag gegaan bij het personen-vervoerbedrijf Midnet als manager opleiding en training. Hij was verantwoordelijk voor de opleiding en training van zowel het management als uitvoerenden.

In 1999 startte hij het bedrijf J.H. de Waal-IMPACT BV , die zeer succesvol was in de ontwikkeling en het geven van trainingen op het gebied van sociale vaardigheden. Tevens is Han specialist in het begeleiden/coachen van mensen waarbij het functioneren tijdelijk niet gaat zoals dat gewenst is of willen werken aan hun ontwikkeling. Hij ontwikkelde in opdracht voor organisaties kwaliteitsplannen en zorgde dat de processen hierop afgestemd werden. Tevens ontwikkelde hij opleidingsplannen en hielp bij de implementatie hiervan. In het kader van “Lekker blijven werken” deed Han onderzoek naar de kritische factoren voor succes bij duurzame inzetbaarheid. Hij rapporteerde daarover, gaf op basis van de aanbevelingen advies en hielp bij de implementatie. Sinds september 2022 is Han conciërge op het Seystercollege te Zeist en ondersteund hij het team bij het uitvoeren van de geweldige activiteiten op deze praktijkschool.

De drijfveer van Han is: “Mensen maken het verschil”